Fruebjergvej 3, 2100 København Ø · Tlf.: 30108080

OPI værktøjer


OPI Pixibog

Vi har i OPALL udviklet en brugervenlig pixibog om offentlig-privat innovation (OPI), hvor vi har samlet vores vigtigste viden og erfaringer om, hvad der skal til for at skabe et godt OPI-samarbejde med resultater for begge parter.

Se pixibogen her

OPI-guide

OPI-guide er en værktøjskasse i offentlig-privat innovation, der tilbyder procesværktøjer, metoder og cases, som skal gøre det nemmere og mere effektivt for offentlige og private parter at samarbejde.

Erhvervsstyrelsen har sammen med det tværregionale projekt OPI-Lab stået i spidsen for udvikling af sitet, som bl.a. OPALL har bidraget til.

Guiden består af tre elementer:

  • En procesguide, der giver indblik i OPI-processen og vejledning i at håndtere de mest centrale udfordringer i et OPI-samarbejde

  • En værktøjskasse med juridiske aftalemodeller skræddersyet til OPI-projekter og flere værktøjer i form af business case og et screeningsværktøj

  • En casesamling fra det virkelige liv til inspiration

Se mere på www.opiguide.dk

Jura

I samarbejde med advokatfirmaet Rønne & Lundgren har vi udviklet en projektaftale, som vi anbefaler offentlige og private parter at gøre brug af, hvis de indgår samarbejder, som kan føre til et udbud.

Projektaftalerne skal blandt andet sikre, at virksomheder, der deltager i udvikling sammen med en offentlige part fortsat kan byde på en udbudsopgave.

Download aftalen her og en vejledning her