Fruebjergvej 3, 2100 København Ø · Tlf.: 30108080

Pallas Informatik

Betatest

Pallas

”Det er svært at få lov at komme ud og lave workshops på en hospitalsafdeling eller i hjemmeplejen. Derfor er det skønt at samarbejde med studerende, der både har faglig indsigt og praksiserfaring, men også blik for teknologiernes potentiale til at understøtte arbejdet i fx sundhedssektoren.”

- Joy Christensen, medicokonsulent, Pallas Informatik

Softwarevirksomheden Pallas Informatik arbejder med at udvikle nye IT-løsninger til det offentlige.

Pallas Informatik ønskede input og sparring til at udvikle en digital planlægningstavle, der skaber overblik, sparer plejepersonalets tid og styrker samarbejdet på en hospitalsafdeling eller i den kommunale hjemmepleje.

Om betatesten

Samarbejdsforløbet med OPALL omfattede en betatest af planlægningstavlen:

  • Der blev gennemført tre workshops over fem måneder med studerende fra ergoterapeut-, fysioterapeut- og sygeplejeuddannelsen på Metropol samt ingeniøruddannelsens design- og innovationslinje på DTU.

  • Efter de to første workshops (”Research & analyse” og ”Konceptudvikling”) udviklede Pallas Informatik en prototype på planlægsningstavlen, som de studerende afprøvede og gav feedback på i den sidste workshop (”Prototype & Test”).

Med betatesten fik virksomheden gennemført en evaluering af prototypen af et tværfagligt team af studerende. Planlægningstavlen er herefter blevet klar til afprøvning.

Nøgleord: #teknologi #sundhed #planlægning #arbejdsredskab

Kontakt

Ann Rasmussen

annr@phmetropol.dk

72 48 93 06

Partnere

Pallas Informatik samt studerende fra Metropol og DTU

Læs mere om forløbet

Artikel på Metropol.dk