Fruebjergvej 3, 2100 København Ø · Tlf.: 30108080

Living labs & testcentre for sundheds- velfærdsinnovation

Væksthus Hovedstadsregionen har med analysen "Living labs & testcentre for sundheds- og velfærdsinnovation" taget det første skridt i systematiseringen og professionaliseringen af arbejdet med living labs i Danmark.

Der eksisterer mange forskellige opfattelser af, hvad living labs er og skal kunne samtidig med, at living labs er en central byggeklods i udviklingen af sundheds- og velfærdsteknologien. Analysen giver sit bud på, hvordan man præcist skal forstå living labs, hvilke aktører der opererer i feltet, og hvad der kan gøres for at forbedre de danske living labs. En af resultaterne fra analysen er bl.a., at virksomhederne efterspørger input om de offentlige behov, men ingen af de eksisterende living labs udbyder denne viden. Der er altså behov for en større indsats på living lab området i den tidlige fase af innovationsprocessen.

Analysen er vigtig i det den tager første skridt i en større forståelse af arbejdet med living labs. Et arbejde som er centralt for at sikre udviklingen af sundheds- og velfærdsteknologier i Danmark.

Læs hele analysen ved at klikke her.

Læs analysen her

Living lab analyse
                  - billede

English Version

For an English version of the Living lab analysis click here.

Kontakt

gunhildbillede

Gunhild Sander Garsdal

Projektchef

gg@vhhr.dk