Fruebjergvej 3, 2100 København Ø · Tlf.: 30108080

Bogudgivelse "10 skarpe om at mødes"

Bogen ”10 SKARPE OM AT MØDES” er en håndbog fra Væksthus Hovedstadsregionen og OPALL om, hvordan kommuner og virksomheder nemmere kan samarbejde. Den er skrevet med to læseretninger, en til kommunerne og en til virksomhederne. Hver læseretning består af 10 opslag eller ”skarpe”, som giver gode råd og eksempler på virksomheder og kommuner, som har haft gavn af hinanden.

Til virksomheden kredser de ”skarpe” om, hvordan du kan forstå kommunen som kunde og samarbejdspartner. Vi giver anbefalinger til, hvordan du kan sælge ind til kommunerne, og hvordan du får kommunerne til at være med til at løfte dit udviklingsarbejde.

Til kommunen kredser de ”skarpe” om, hvordan I kan forstå virksomheden som leverandør og samarbejdspartner. Vi giver en bedre forståelse af private virksomheders ”mindset” – og giver anbefalinger til, hvordan I får virksomhederne til at udvikle og levere bedre løsninger.

Du finder digitale udgaver af bogen herunder. Udgaverne er ens – forskellen er blot om der startes med 10 skarpe til kommunen eller 10 skarpe til virksomheden.

Links:

Digital udgave af bogen til kommuner

Digital udgave af bogen til virksomheder

Bestil bogen gratis
Hvis du er interesseret i at læse den fysiske bog, så kontakt venligst Sara Øllgaard på sol@vhhr.dk.

Download - Kommune version

10skarpekommune

Download - Virksomheds version

10skarpevirksomheder